"

3D Tiskanje Po Meri Bo Mogoče Kar Na Poštnih Uradih

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Azijci že od nekdaj veljajo za ljudi bolj odprtih misli in veliko bolj naklonjeni tehnologiji, kot preostali del sveta.

V Singapurju so se ravno zaradi tega odločili posodobiti stare poštne urade, da bi s tem zadovoljili tudi bolj ‘moderne’ stranke, privržence digitalne dobe.

3d tiskanje na posti

V prihodnosti bo 3d tiskanje mogoče na poštah

Ker želijo, da bi stvari in posel potekale bolj gladko in hitreje, bodo v naslednjih nekaj letih vse pošte po otoku deležne obsežne prenove. Prenovili jih bodo v živahna, dinamična središča modernih oblik, kjer bodo poštne usluge strankam na voljo 24/7, saj bodo en del avtomatizirali, da ne bo potrebna stalna prisotnost osebja.

Dr. Wolfgang Baier, mož za prenovo, se namreč zaveda, da so njihove bodoče stranke naklonjene digitalni dobi, da posel in nakupi potekajo preko spleta, da je vse postalo veliko bolj mobilno in da se je temu potrebno prilagoditi. Stranke bodo lahko na enem mestu, pripravile pakete in pošiljke, jih sprejele, vračale nazaj, jim sledile na transportni poti in to vse na zelo preprost način.

Da pa bi naredili še en korak naprej, bodo na poštnem uradu v mestu Suntec ustanovili inovacijski kotiček, kjer bodo lahko svoje inovacije, s področja izboljšanja  poslovanja pošt,  predstavljali novopečeni podjetniki in tisti, ki bi to želeli postati.

V tem kotičku, bo imela  poslovna klientela na voljo tudi 3D tiskalnik, da si bodo lahko printali poceni prototipe, poslovna darila, nakit ipd.

Njihova želja je, da se v bližnji prihodnosti moderna tehnologija preseli v vse poslovalnice, saj si želijo ustreči tudi najbolj zahtevnim.

facebooktwittergoogle_plusvimeofacebooktwittergoogle_plusvimeo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

""